FB | IG
Skip to main content
Το λογότυπο της Readmore

Η Readmore Creative Αποκτά το Νέο Σήμα Google Partner

Τελευταία ενημέρωση: 19 Φεβ 2022
Εμμανουήλ Πούρικας
Σύνταξη: Εμμανουήλ Πούρικας
Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στις αρχές του 2022, η Google άλλαξε τους όρους με τους οποίους αναγνωρίζει κάποια εταιρεία ως Google Partner.

Στη Readmore Creative, καλύψαμε άμεσα τις νέες απαιτήσεις και αποκτήσαμε το νέο σήμα το οποίο και αναγνωρίζει την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία μας.

Νέο σήμα Google Partner

Τα οφέλη για τους πελάτες μας είναι πολλαπλά, καθώς η συγκεκριμένη σχέση μας με τη Google, μας δίνει άμεση πρόσβαση σε νέες πληροφορίες και τεχνολογίες διαφήμισης πριν γίνουν γνωστές στο ευρύ κοινό.

Παράλληλα, και ειδικά για τους νέους πελάτες μας, μπορούμε πλέον να προσφέρουμε πίστωση 350€ σε κάθε νέο λογαριασμό. Προνόμιο που έχουν μόνο οι πιστοποιημένοι Google Partners.

Συγκεκριμένα, δανειζόμενοι τις πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε και στην επίσημη καταχώρηση μας εδώ:

Απόδοση

Η Readmore Creative διατηρεί δείκτη βελτιστοποίησης τουλάχιστον 70%, γεγονός που σημαίνει ότι έχει ρυθμίσει αποτελεσματικά τους λογαριασμούς των πελατών της, ώστε να παρουσιάζουν καλή απόδοση.

Δαπάνες

Η Readmore Creative έχει διαχειριστεί δαπάνες διαφήμισης τουλάχιστον 10.000 δολαρίων ΗΠΑ τις τελευταίες 90 ημέρες, γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να βοηθά τους πελάτες της να εντοπίζουν διαρκώς νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και να διατηρούν την επιτυχία τους σε σταθερή βάση.

Πιστοποιήσεις

Η Readmore Creative έχει διευκρινίσει ότι διαθέτει τουλάχιστον 1 υπευθύνους στρατηγικής λογαριασμού και ότι τουλάχιστον οι μισοί εξ αυτών έχουν αποδείξει την επάρκειά τους στο Google Ads, αποκτώντας πιστοποιήσεις Google Ads.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου διαφημιστικές υπηρεσίες στη Google και σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας.

Γνωρίστε τη Readmore Creative!
Από το 2010, έχουμε βοηθήσει πάνω από 100 επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να εδραιώσουν τη θέση τους στην ψηφιακή αγορά.

Copyright © Readmore Creative. All rights reserved.We are a recommended expert by YOOtheme.Προσωπικό απόρρητο | Όροι χρήσης | Wiki | Testimonials

We are a recommended expert by YOOtheme.
Προσωπικό απόρρητο | Όροι χρήσης | Wiki | Testimonials
Copyright © Readmore Creative. All rights reserved.