FB | IG
Skip to main content
Το λογότυπο της Readmore

NASA Space Apps Challenge 2022: H Readmore Creative ως Greek Community Partner

Τελευταία ενημέρωση: 28 Οκτ 2022
Δελτίο τύπου
Σύνταξη: Δελτίο τύπου
Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο διαγωνισμός ΝASA Space Apps Challenge Larissa 2022 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και η Readmore Creative έδωσε το παρόν ως Greek Community Partner.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε γι’ άλλη μια χρονιά το NASA Space Apps Challenge Larissa, που διοργανώθηκε διαδικτυακά στις 1-2 Οκτωβρίου 2022 από τον φορέα Βιομιμητισμός Ελλάδος Έρευνας και Καινοτομίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας. Ο διαγωνισμός ΝASA Space Apps Challenge Larissa 2022 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Από το 2012, ο Διεθνής Διαγωνισμός NASA Space Apps Challenge του Προγράμματος Ανοικτής Καινοτομίας της NASA, συμπεριλαμβάνεται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους hackathon στον κόσμο και οι συμμετέχοντες καλούνται να συνεργαστούν και να προτείνουν λύσεις σε προκλήσεις. Η NASA φέτος συνεργάστηκε με 10 διεθνείς διαστημικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA), την Ιαπωνική Υπηρεσία Εξερεύνησης της Αεροδιαστημικής (JAXA), την Καναδική Υπηρεσία Διαστήματος (CSA), την Αυστραλιανή Διαστημική υπηρεσία διαστήματος, Διαστημική υπηρεσία της Βραζιλίας, την Εθνική Επιτροπή Διαστημικών Δραστηριοτήτων της Αργεντινής, την Εθνική υπηρεσία Διαστημικής του Μπαχρειν, την Εθνική Διαστημική Υπηρεσία της Παραγουάης, καθώς και την Εθνική Διαστημική Υπηρεσία της Νότιας Αφρικής.

Αφίσα από το διαγωνισμό NASA Space Apps Challenge 2022

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, προγραμματιστές, επιχειρηματίες, επιστήμονες, σχεδιαστές, καλλιτέχνες και τεχνολόγοι καθώς και απλοί πολίτες συμμετείχαν σ’ ένα ολοκαίνουριο, παγκόσμιο hackathon διάρκειας 48 ωρών.

Οι φετινές 28 προκλήσεις είχαν θεματολογία σχετικά με το διάστημα, το περιβάλλον και τη μελέτη της Γης. Η συμμετοχή άγγιξε τους 31.000 πολίτες σε 162 χώρες και δημιουργήθηκαν περισσότερες πάνω από 2.500 virtual ομάδες.

Πηγή

Γνωρίστε τη Readmore Creative!
Από το 2010, έχουμε βοηθήσει πάνω από 100 επιλεγμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να εδραιώσουν τη θέση τους στην ψηφιακή αγορά.

Copyright © Readmore Creative. All rights reserved.We are a recommended expert by YOOtheme.Προσωπικό απόρρητο | Όροι χρήσης | Wiki | Testimonials

We are a recommended expert by YOOtheme.
Προσωπικό απόρρητο | Όροι χρήσης | Wiki | Testimonials
Copyright © Readmore Creative. All rights reserved.